SPONSOR YAYINCI ALIMLARI BASLAMISTIR !

EDENA Hakkında Detaylı Bilgiler

KeySoft Çevrimdışı

KeySoft

Administrator
Administrator
KEYSOFT
Web sitesi
crhytcm.gif

SPONSOR YAYINCI ALIMLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR. BAŞVURU İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER;

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Yukarıda ki Adresten Kayıt Formunuzu Oluşturduktan Sonra Yönetim Ekibi Tarafından İncelenecek Olan Kanallara Discord Üzerinden DM Yoluyla Geri Dönüş Yapılacaktır.

SPONSOR YAYINCILIK ICIN ARADIĞIMIZ KRITERLER

🎮Official Öncesi 1 Hafta Boyunca Günde 1-2 Saat A.F.K Yayın ( Video Sponsor Yayıncılık için Anlaştığımız Kişilerle Paylaşılacaktır.) Sponsor Yayıncı Ödülünü Bu A.F.K Yayını Yapan Arkadaşlarımız Officialden 1 Gün Önce Discord Üzerinden DM Yoluyla Sponsor Yayıncı E-Pini Yollanacaktır.

🎮Official Günü ve Sonrası Haftada En az 20 Saat Yayın Yapılması ( Yayın Süresini Daha Fazla Yapan Sponsor Yayıncılarımızın Ödülleri Daha Fazla Olacaktır.

🎮 Kameralı / Kamerasız Yayın Fark Etmiyor Fakat Kamerasız Sponsor Yayıncılar için yapılan ödemeler, mevcut Kameralı Yayıncı ödemelerine kıyasla daha düşük bir seviyededir.

🎮 Yayın Kalitesi Minimum 480p Olmasını Talep Ediyoruz.

SPONSOR YAYINCI ÖDÜLLERİ

🎁 Sponsor Yayıncı Ödülleri Official Öncesi A.F.K Yayın Açacak Olan Userlerimize 1x VIP Paket Olarak Belirlenmiştir.
🎁 Sponsor Yayıncılarımız Official Sonrası Yukarıda Belirtmiş Olduğumuz Yayın Süresini Gerçekleştirdiği Taktirde Haftalık Olarak 1000 Keysoft Bakiye Hesaplarına Tanımlanacaktır ( Kamerasız Yayıncılarımız İçin )
🎁Kameralı Yayıncılarımız İçin Bu Ödül Haftalık 1500 Keysoft Bakiye Olarak Belirlenmiştir.

SIKÇA SORULAN SORULAR

1-) Her gün Yayın Açmak Zorunda Mıyım ?

Cevap
: Hayır. Haftalık Saat Şartını Yerine Getirdiğiniz Sürece İstediğiniz Günlerde Yayın Açabilirsiniz.

2-) Mİkrofon Olmadan Sponsor Yayıncı Olabilir Miyim ?

Cevap: Hayır. Sponsor Yayıncı Anlaşmamızda Olan Yayıncı Arkadaşlarımızın Sesli Bir Şekilde Yayın Yapmasını Talep Ediyoruz.

3-) Yayında Çekiliş Yapabilir Miyim ?

Cevap
: Evet. Sponsor Yayıncılarımız Yayınlarında Çekiliş Yapabilir. Yönetim Ekibimiz Açılan Yayınlara Katılıp Çekiliş Yapılacaktır.

4-) Yayında Chatte Yönetim Ekibini veya Serveri Trolleyen Userlere Ne Yapabilirim ?

Cevap: Yayınlarınızda chat ortamının saygılı ve pozitif kalmasına özen göstermenizi rica ediyoruz. Yönetim ekibine yönelik hakaret, argo ya da sunucuyu kötüleyici ifadeler hem sizin hem de topluluğumuz için olumsuz sonuçlar doğurabilir. Bu tür durumlar, yayıncı ekibimizde yer almanızı engelleyebilir.Unutmayın, sizler bizim yüzümüzsünüz. Yeni yayıncı arkadaşlara destek olmak ve birlikte keyifli bir ortam kurmak hepimizin elinde. Özel bir durum olursa bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz.

Kısa Yollar