RONARK.WORLD

EDENA Hakkında Detaylı Bilgiler

KeySoft Çevrimdışı

KeySoft

Administrator
Administrator
KEYSOFT
Web sitesi
BAŞLAMADAN ÖNCE BİLMENİZ GEREKENLER!
Bilgi 1: Sunucuda NPT (National Point Transfer) koruması aktiftir. Bu koruma, sistem tarafından otomatik olarak uygulanır ve ihlal durumunda ilgili oyuncular doğrudan hapse gönderilir.

Aynı IP adresine sahip olan saldırgan ve kurban (veya saldırganın partisi içinde IP'si çakışan biri) sistem tarafından tespit edilerek cezalandırılır.

Bilgi 2: Etkinliklerde (örneğin: BDW, JR, Chaos) her IP adresi sadece 1 karakter ile katılım sağlayabilir.

Bilgi 3: Irklar arası görevlerde, aynı partide bulunan ve aynı IP adresine sahip karakterler görev ödüllerinden yararlanamaz. Ayrıca, bir oyuncunun öldürdüğü rakipten görev sayılması için, diğer takım arkadaşlarının en fazla 50 birim uzaklıkta olması gerekir. (Bu mesafe yaklaşık olarak Bowl Garden ile Bowl Monument arası kadardır.)

Bilgi 4: Yan karakter olarak açılan Priest’ler aracılığıyla Genie destekli otomatik heal kullanımı, rekabeti bozduğu için kısıtlanmıştır.

Rakip ırktan hasar alındığında, bu tür Priest karakterlerin Genie sistemi otomatik olarak devre dışı bırakılır.

Bilgi 5: Delos Kalesi bölgesine aynı anda yalnızca 1 IP adresi ile giriş yapılabilir.

Bu sınırlama yalnızca kaleyi kapsar, Delos'un diğer kısımları için geçerli değildir. Alternatif olarak Moradon'dan doğrudan Abyss bölgesine ışınlanabilirsiniz.

Bilgi 6: Sunucuda aktif olarak çalışan hile tespit sistemi bulunmaktadır. Bu sistem sayesinde kurallara aykırı yazılım kullanan oyunculara otomatik olarak ban veya hapis cezası uygulanır.

Hile nedeniyle ceza alan hesapla aynı IP adresini paylaşan tüm hesaplar kalıcı olarak kapatılır ve IP bazlı engelleme yapılır.

Sunucu Bilgileri
Sunucu Türü: PvP odaklı sistem ( PVP )​
Sürüm: v24xx​
Toplam Ödül: 500.000 TL Ödül Havuzu
Başlangıç Seviyesi: Oyuna 83. seviyeden başlanır. Rebirth sistemi, sunucunun ilerleyen dönemlerinde aktif edilecektir.
Savaş Haritası: ( Ronark Land )
Başlangıç Ekipmanları: +9 Chitin zırh seti, +9 yüksek sınıf silahlar, eski takılar ve tüm PUS eşyaları başlangıçta verilir.
Multi Client ( 3 ) - IP Limit ( 6 )
Silah ve zırhlar için +8 üzeri yükseltme yapılamaz. Rebirth sistemiyle yükseltilen itemler en fazla Rebirth +11 seviyesine ulaşabilir. Takılarda ise en yüksek seviye +1’dir.
Tüm Ekipmanlar, Chitin zırhlar temel olarak dengelenmiştir.
Krowaz, Rosetta ve Holy Knight zırhlar yalnızca 5 defans fazlasına sahiptir ve ekstra bonusları devre dışıdır.
Chitin Shell, Mythril, Dragon, Trial ve Ron’s Shell zırhların defans değerleri Chitin ile aynı olup bonus etkileri kapalıdır.
Maksimum Armorlar: Krowaz, Rosetta ve Holy Knight zırhlar, en fazla defansa sahip armorlar olup Chitinlere göre yalnızca 5 birim daha güçlüdür.
Maksimum Weaponlar: Unique silahlar en üst seviyededir. Hell Breaker, Eagle Eyes, Dark Vane, WGL of Erenion serisi ve Dread Shield en değerli itemler arasında yer alır.
Maksimum Takılar: Takılar için maksimum seviye +1 ile sınırlıdır.
Kostüm Sistemi: Toplamda 14 adet Unique silah için özel kostüm sistemi mevcuttur.
Sürekli içerik sunabilmek adına farm sistemi, PK bölgeleri ve PvP temelli etkinliklerle entegre edilmiştir.
Gün boyu aktif olan etkinliklere katılım, oyunculara ekstra kazançlar sağlayacaktır.

SUNUCU REHBERİ
Kostüm Sistemi
5zwlclf.png

Kostüm Sistemi Hakkında
Oyuna görsel zenginlik katmak amacıyla, başlangıç aşamasında 14 özel item için kostüm sistemi aktif hale getirilmiştir.
Bu sistemin geçerli olduğu itemler şunlardır:

llrm0bs.png

Exp Shard, Dark Vane, Quest Dagger (Flame Shard)
9o3om3m.png

Hell Breaker, Avedon, Quest Two-Handed Sword
ajoumc8.png

Eagle Eyes, Helenid Crossbow, Quest Bow
ffn8v6q.png

Woe-Light-Glacier of Erenion stafflar
omf41uw.png

Dread Shield.

7e6pfxy.png

Bu itemlerde kostüm sistemini kullanabilmek için öncelikle iteminizi +9 seviyesine çıkarmanız gerekir. Ardından Rebirth işlemi uygulanmalıdır.
Sonrasında PUS üzerinden Costume Certificate adlı özel eşyayı temin ederek, Shozin NPC’sine gitmelisiniz.
Burada elinizdeki itemi ve sertifikayı teslim ederek bir kostüm seçim kutusu elde edersiniz.
Bu kutu sayesinde, dilediğiniz görünüşü seçerek iteminize özel bir tarz kazandırabilirsiniz.

Kısa Yollar